ZMÉK 2018 ÉVI KITÜNTETŐ DÍJAK ÁTADÁSA

Posted by on 2018, Júl 16 in Hírek, Közérdekű

A Zala Megyei Építész Kamara Elnöksége 2018. június 14.-én ünnepélyes keretek között kitüntető díjakat adott át. Ez évben két “Zala Megye Építészetéért” díj és a 2018. évi “Zala megye Építészeti Nívódíj” került átadásra. A díjak adományozási szabályzatai a honlapunkon a szabályzatok között megtalálhatók.

A ZMÉK  kibővített elnökségi ülése a beérkezett ajánlások alapján úgy határozott, hogy a “Zala Megye Építészetéért Díj”-ból kettő került átadásra, tekintettel arra, hogy a kamara 2017-ben a díjat nem adta ki.

A díjakat Trajer Ferenc a Zala Megyei Építész Kamara elnöke adta át, aki beszédében méltatta a díjazottak tevékenységét.

A “Zala Megye Építészetéért” díjat Baránka József és Kocsárdi István Ferenc építészek kapták több évtizedes építész tervezői és közéleti tevékenységük elismeréseként.

A “Zala Megyei Építészeti Nívódíj”-ra három pályázat érkezett. A kibővített elnökségi ülés a beadott pályázatokat mérlegelve a díjat Tóth Zoltán építész vezető tervezőnek adományozta a Hévíz, Széchenyi u. 1. szám alatt felépített társasház építészeti tervezéséért.

A díjazottak:

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk.

ZMÉK Elnökség